Початок 2015/2016 навчального року

Бучанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 вже давно готова до зустрічі зі своїми учнями, і шкільні будні розпочнуться вже менш ніж за тиждень. А найголовніша подія, яку чекають і діти, і вчителі – це урочиста лінійка до Дня знань. Тож запрошуємо всіх наших учнів та їх батьків на свято, яке відбудеться 1 вересня о 8.00 на Київській площі.

Найближчі події:

  • 17-31 серпня – отримання підручників учнями 7-11-х класів у бібліотеці, класними керівниками для учнів 1-6-х класів
  • 31 серпня, 10-00. Збори батьків учнів 1-х, 5-х, 10-х класів. (Зустріч з класними керівниками на шкільному подвір’ї, поряд з центральним входом до школи)
  • 1 вересня – урочиста лінійка. Початок 0 8-00 на Київській площі. Перший урок у 1-11-х класах

Також, звітуємо про роботи, проведені протягом літніх канікул. Завдяки шанобливому ставленню дітей до рідної школи, 80% навчальних кабінетів потребували лише косметичного ремонту, який успішно був проведений у червні. Капітальний ремонт зроблено в художній студії, оновлено двері в підсобних приміщеннях до чотирьох кабінетів. Завершено роботу по обладнанню спортивної зали для занять з туризму. Великим подарунком для школи цього літа став баскетбольно-волейбольний майданчик, побудований згідно всіх сучасних вимог за ініціативи міського голови Анатолія Петровича Федорука. Роботи по облаштуванню майданчика продовжуються. Школа дбає про дітей не тільки на уроках, але й на перервах. У коридорах, як завжди, багато зелені й з’явилися нові зони відпочинку.
З нетерпінням чекаємо нового навчального року та нових приємних моментів шкільного життя!

Наша школа

Радимо переглянути структуру нового навчального року