Екскурсія до “Майстерні Карамелі”

На осінніх канікулах 6-А клас відвідав“Майстерню Карамелі”. Під час екскурсії діти побували на майстер-класі з виготовлення карамелі (кавун) та мали можливість ознайомитися з технологією виробництва карамельок.
Спершу ми побачили як готову карамельну масу (100 °C), виливали на холодний гранітний стіл, і додали витяжки з фруктів для смаку та аромату. Аромат був неймовірний!!! Витягували карамельну масу на спеціальному гачку, щоб у неї потрапили пухирці повітря. На гарячому столі витягували карамельні трубочки.


tXYe40HQimo uoNmU7gZS5U WOZ4cPX54Qs zTIZhTPNZvw 6PLUphYhMFk 7o0QS3chvAM -8YW8LROw4k g196zp_iu2k gU_iLJ96tdU hf6YSK-Suzk hkw4HWnpmQI IObSAvHcDwY kigFiOJr_IY maeAMXs474Y Mdb2d8sWkik P0F-8pQ3LzY PYGI1YyQD-o tGjZKI4ic88
А також нам показали як робляться фігурні льодяники та інші карамельні шедеври. Всі карамельки в них ручної роботи! Діти отримали багато цікавої інформації та подарунки і нам дуже сподобалося.
“Майстерня карамелі” – єдина мережа кондитерських в Україні,  де можна скуштувати натуральну карамель ручної роботи. Там використовують тільки натуральні інгредієнти: цукор, патоку та витяжки з фруктів. Жодних штучних барвників та ароматизаторів.