Веселка твого щастя

     Кажуть,  є сім кольорів щастя. Ви можете заперечити, що, мовляв, щастя не має кольору. Ні, у щастя є сім кольорів, як у веселки, саме так! Щастя – кольорове, воно – веселе, дивовижне, радісне, прекрасне, захоплююче, піднесене! Воно робить людину світлою, наділяє її силою, впевненістю у собі.

      Тому в рамках декади початкових класів бібліотекарями нашого НВК була проведена літературно-музична програма «Веселка твого щастя».

      Цілями нашого заходу були обговорення та засвоєння значення поняття «Щастя», навчити дітей знаходити приводи для щастя й можливості дарувати щастя іншими. До того ж захід став чудовою можливістю для учнів 4-А та   4-В класів проявити власні ораторські та акторські здібності, адже саме вони проводили цей літературно-музичний захід.

       Глядачам, які були учнями третіх класів, неабияк  сподобалося дійство. Яскраві кольори веселки, цікаві та пізнавальні виступи, пісні, караоке, ігри – усе це створило незабутню атмосферу щастя, радості та посмішок, що літали у повітрі школи ще протягом усього дня.

      Тепер малеча точно знає значення слова «Щастя» та всі його відтінки, які демонструє веселка. А на згадку про це дійство, щоб щастя ніколи не покидало учнів, тепер у кожному класі буде висіти чарівна підкова!

     Життя неповторне, тому необхідно цінувати кожен день, кожну мить, кожну хвилину, спілкуватись з цікавими людьми. Можливо, щастя має більше кольорів. Хто знає. Та ми знаємо лише те, що воно – різнокольорове, барвисте, світле. І хай у кожного воно буде веселкове, чисте,бо людина приходить у світ для добра і щастя.

      Ми впевнені, що такі літературно-музичні дні розвивають  у дітях перш за все впевненість у власних силах, мудрість, різноманітні таланти та допитливість. І звичайно ми щиро вдячні учням 4-х та 3-класів,  за можливість утілити у життя щось по істині добре, цікаве та важливе.

Веселка твого щастя