Старання винагороджуються!

Сьогодні ми провели останню в цьому навчальному році лінійку. Це була не просто лінійка, а зустріч учнів НВК, присвячена нагородженню тих, хто створював позитивний імідж нашого закладу.
Директор, Алла Миколаївна, висловила свою неймовірну подяку талановитим та завзятим учням, які представляли нашу школу у міському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл“ (“Джура”), у VI регіональній конференції Модель ООН 2019 , в обласному зльоті шкільних лісництв. Усі вони отримали подарунки та подяки, а доповнили гарні враження наші джури своїм маршем, яких супроводжували бурхливими оваціями всі учасники лінійки, бо рій “Січові стрільці“” є гордістю нашого закладу.
Не обійшли увагою і лідерів учнівського самоврядування.У цьому році ми вирішили провести конкурс на найактивніших лідерів класів, і саме сьогодні оголосили результати. Подяки здобули Клименко Уляна (7-А клас), Грабовська Анна (9-В клас) та Рубан Марія (10-А клас).
Щиро сподіваємось на те, що ці нагороди та подяки надихнуть інших, і вже в наступному навчальному році ми побачимо більше активних, завзятих, креативних та захоплених своєю роботою членів нашого учнівського колективу. Адже старання завжди винагороджуються!

Старання винагороджуються!