«Нова українська школа — простір освітніх можливостей»

19.11.2019 року в Бучанському НВК «СЗОШ І-ІІІ ст.-ЗОШ І-ІІІ ст.» №4 відбулася педагогічна рада. Запровадження будь-яких інновацій потребує змін – матеріально-технічних, психологічних. Новітні технології потребують програмного і методичного забезпечення, знання методики запровадження інновацій.

Новітні технології потребують зміни робочого ритму і життя всього класу, багато часу для підготовки як учнів, так і вчителя.

Головне завдання сучасного етапу: ламати стереотипи педагогічної діяльності; максимально ознайомлювати вчителів з новими технологіями; зацікавлювати можливістю їх впроваджень; створювати максимально сприятливий клімат для вчителя, що шукає і експериментує.

Реформу НУШ розраховано на роки, адже неможливо швидко змінити освітню традицію, що плекалася в Україні протягом десятиліть. Проте зміни вже розпочались!

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й уміння застосовувати їх у повсякденному житті.

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

Простір освітніх можливостей

Нова українська школа