Поділись своїм добром!

День спонтанного прояву доброти, який щороку відзначається по всьому світу 17 лютого, – одна з недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. Свято веде свою історію з США, але сьогодні вже має загальносвітове значення і святкується незалежно від громадянства, національності та релігійних переконань.

Доброта – одна з найголовніших людських чеснот. Саме щиру доброту і підтримку особливо цінують. Доброта завжди йде поруч з безкорисливістю, вона не чекає подяки або взаємної допомоги. Задоволення повинні приносити добрі справи самі по собі, без очікування винагороди чи похвали. Почуття гніву і образи, які наповнюють серце, погіршують здоров’я і не розвивають вас духовно. Добрі вчинки приносять щастя, покращують фізичний стан і лікують душу.

Сьогодні ранок в нашому НВК розпочався з акції «Візьми з собою частинку гарного настрою», мета якої подарувати гарний настрій та посіяти добро у душах людей, які завітали в цей день до нашої школи. Старшокласники роздавали усім цукерки, дарували посмішку і бажали вдалого дня.

У вестибюлі школи на телевізорі транслювалося відео про добро, яке могли переглянути усі бажаючі. А учні 8-А та 8-Б класів підготували для малечі розповіді про День спонтанного прояву доброти.

Тож давайте робити добро і словом, і ділом постійно. Цим ми зігріємо людські душі, серця і вони від цього стануть щасливішими.

Поділись своїм добром!