Свято Останнього дзвоника

13321779_474552662735626_72943218849506132_n                                 Коли весна травневим ранком

                                 Бентежить в жилах юну кров

                                 На свято школи урочисте

                                 Усі збираємося знов.

Такими словами розпочалося свято Останнього дзвоника. Його святкували всі: першачки, які успішно опанували свою першу книгу – Буквар, випускники початкової школи, які не менш успішно склали перший дорослий іспит – державну підсумкову атестацію. Та найбільш хвилюючим було це свято для наших дорогих випускників. У цьому навчальному році їх 56.  На останній лінійці дитинства випускників вітали директор школи, гості, перші вчителі та класні керівники, першокласники, майбутні першокласники, вихованці ДНЗ «Сонячний». На згадку про шкільні роки першокласники вручили випускникам невеличкі подарунки.

Урочистий і особливий день був  не тільки для учнів одинадцятого класу, а й для їх батьків. Адже це вони пройшли із ними крок у крок сімнадцять років життя. Це до них прихилялись голови у хвилини відчаю і невдач, це до них спішили у хвилини радості, це вони відчували щастя бути невіддільними від життєвих успіхів своїх дітей. Матері, бажаючи, щоб  дорога в доросле життя була стрімкою та вільною, як політ птахів, випустили у небо голубів, а випускники – жовто-блакитні кульки, щоб мрії теж у вись злетіли. Потім випускники закружляли у прощальному вальсі.

За традицією, випускники школи передали кращим учням 10-го класу символи знань, творчості та спорту. А право подати останній дзвоник у цьому навчальному році надали гордості школи, майбутній  еліті, зіркам, сяйво яких виблискує золотом і сріблом: Матушкіну Олександру, Ващенку Євгенію, Василишиній Дарині, Базановій Юлії, Ситніковій Анастасії, Подзерей Єлизаветі, Боднар Катерині, Свєтлій Лоліті.

Нехай же для випускників перший крок буде вдалий та щасливий.

У добру путь, випускники!

Останній дзвоник