Подорож до Львова

Львів – це унікальне поєднання культур Сходу та Заходу. Це місто, де в архітектурному ансамблі поєднуються стилі різних епох, де, пройшовши декілька десятків метрів, можеш потрапити з епохи бароко в добу класицизму або навіть модерну. Сьогодні це одне з найкрасивіших міст не лише в Україні, а й у світі.

З 2009 року Львів визнано культурною столицею України, адже саме тут зосереджено 55% усіх культурних пам’яток України. Саме тому учні 6-Д класу вирішили відвідати місто Лева, яке часто називають так через величезну кількість зображень царя всіх звірів (їх близько 4500).

Упродовж двох днів діти насолоджувалися неповторними пам’ятками архітектури та скульптури, гуляючи старим містом, яке знаходиться під егідою ЮНЕСКО, відвідали Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької та купували смаколики та подарунки рідним.

Незважаючи на те, що дуже втомилися, усі отримали величезну кількість позитивних вражень та були б не проти провести ще трохи часу у Львові, а дехто вже вирішив, що незабаром повернеться в це неймовірне місто.

Учениця 9-А класу

Рудницька Аліна

Львів