Конкурс «Чарівна пара»

Мені здається, може, я не знаю,
Було і буде так у всі часи:
Любов, як сонце, світу відкриває
Безмежну велич людської краси.

         До кожного рано чи пізно в душу заглядає кохання. Це  одне з піднесених і прекрасних почуттів! Кохання панує над світом. Воно поза віком і часом.

         14 лютого, День Святого Валентина – покровителя всіх закоханих. Це хвилююче свято прийшло до нас із Заходу, де щороку його відзначають.

Увесь світ у день 14 лютого зізнається у коханні. Закохані надсилають одне одному ніжні листи, які називаються «валентинками».

         Традиція святкування Дня Святого Валентина прийшла і до нас.  У нашій школі ми провели конкурс «Чарівна пара», який присвятили Дню Святого Валентина. Звання чарівної пари виборювали шість пар–претендентів  які протягом цілого тижня  рекламували свою пару серед нашої шкільної родини. Вчителі та учні таємно проголосували за пару, яка їм сподобалась найбільше. Так, парою «Симпатія школи» стали веселі та успішні учні 11 – Б класу – Гутніченко Назарій та Пилипенко Таня.

         Але, щоб отримати титул «Чарівна пара», нашим учасникам належало пройти через ряд випробувань. Пари змагались в танцювальному конкурсі, конкурсі карооке та змаганнях на кмітливість і швидкість. Захопливими та цікавими були романтичні візитки учасників. Вболівальники щиро та завзято підтримували учасників конкурсу.

          А «Чарівною парою» нашої школи стали мрійливі та романтичні  учні 11 – А класу – Худолій Володимир та Субачева Анастасія. Пара отримала в нагороду корони короля і королеви балу та фірмовий торт. Всі пари – учасники також  отримали солодкі подарунки. Вечір пройшов весело та романтично. А його закінченням стала святкова дискотека для старшокласників.

Чарівна пара