ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА

ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА
НАЦІОНАЛЬНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ІМЕНІ М.П. ДРАГОМАНОВА
З ХІМІЇ, БІОЛОГІЇ, ГЕОГРАФІЇ
ДЛЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ ВСТУПНИКІВ
НА ОСНОВІ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

 Факультет природничо-географічної освіти та екології оголошує про проведення Всеукраїнської олімпіади з хімії, біології, географії для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти. Учасникам Олімпіади, які набрали не менше 90% від максимально можливої кількості балів в очному турі, нараховуються додаткові бали до того з предметів сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання, з якого він брав участь у Олімпіаді (від 15 до 20 балів) при вступі на відповідні спеціальності.

Олімпіада проводиться у два тури – дистанційний (заочний) (20 лютого – 20 березня 2018 р.) та очний (з хімії – 22 квітня 2018 р., з географії – 22 квітня 2018 р., з біології – 01 квітня 2018 р.).

Реєстрація учасників і перший (дистанційний) тур – з 20 лютого 2018 р. (9 год 00 хв) по 20 березня 2018 р. (23 год 59 хв).

Оголошення результатів І-го (дистанційного) туру – 24 березня 2018 р. (до 18 год 00 хв).

ІІ-ий (очний) тур – 1 квітня 2018 р. (початок о 10 год 00 хв).

Оголошення попередніх результатів очного туру і розміщення розв’язків завдань другого туру – 1 квітня 2018 р. (до 23 год 59 хв).

Для участі в Олімпіаді потрібно:

  • Ознайомитись із даними Умовами;
  • Завантажити із веб-сторінки Олімпіади http://www.fpgoe.npu.edu.ua анкету учасника (Додаток 1) і заповнити її. (Учасники несуть особисту відповідальність за достовірність наданої інформації. Недостовірність поданих особистих даних є підставою для безапеляційного відсторонення учасника. Обробка персональних даних учасників Олімпіад здійснюється відповідно до вимог Закону України від 01.06.2010 .№2297-VI «Про захист персональних даних»).
  • Завантажити із веб-сторінки Олімпіади http://www.fpgoe.npu.edu.ua завдання першого (дистанційного) туру разом з бланком відповідей.
  • Надіслати заповнену анкету учасника і відповіді письмової роботи заочного туру на електронну адресу olimpbiodrag18@gmail.com  (текстовий редактор Microsoft Word, формат А-4, Шрифт Times New Romans, розмір кеглю 14, поля по 2 см з усіх сторін, абзацний відступ 1,25, міжрядковий інтервал 1, символи із гарнітури Symbol) з поміткою «Олімпіада»,  або сканований заповнений бланк відповідей з відповідями на вище зазначену електронну адресу кафедри біології або подати особисто (НЕ поштою) за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9, кафедра біології факультету природничо-географічної освіти та екології НПУ імені М.П. Драгоманова у конверті із поміткою «Олімпіада».