Звіт директора перед громадськістю 2014/2015

Навчальний рік насправді завершується не святом Останнього дзвоника чи державною підсумковою атестацією, а підведенням підсумків цього року. Саме тоді приходить розуміння, скільки всього було зроблено, і скільки ще можна буде зробити в наступному навчальному році.

Традиційно такі підсумки підводить директор школи Літкевич Алла Миколаївна під час звіту перед громадськістю.

Цього року звіт відбувся 17 червня о 17.00 в актовій залі нашої школи. На звіті були присутні батьки практично всіх класів, а також, педагогічний колектив.

Алла Миколаївна повідомила присутнім офіційні дані: про рух та успішність учнів, соціальний паспорт школи, особливості харчування в 2014/2015 навчальному році,  розповіла про активне шкільне життя невтомних вчителів, дітей, батьків.

Ми мали змогу ще раз пригадати, як починався навчальний рік, як відзначали 50-й ювілей школи, як проходили традиційні шкільні свята та нові заходи.  Цього року було проведено безліч цікавих екскурсій: наші діти їздили до Львову, Одеси, Житомиру, Києва,  Кам’янця-Подільського; відвідали музеї Т. Шевченка, народного мистецтва, води, “Експериментаніум” тощо; були активними учасниками дозвілля в планетаріях, аквапарках, дитячих центрах “KidsWill” та “Kidlandia”.

Але найбільшу активність з минулої осені учні проявили в благодійних акціях. Переживаючи про життя та здоров’я наших земляків в зоні АТО, діти не стомлювалися писати листи, плести маскувальні сітки, амулети та передавати їх бійцям. Також було проведено декілька благодійних ярмарок, зібрані кошти з яких допомогли відновити здоров’я хлопцям, що перебували на лікування в Ірпінському військовому шпиталі, а також були передані волонтерам на придбання захисних окулярів та іншого спорядження для бійців. Усього протягом року було зібрано більше 50 000 грн. Алла Миколаївна подякувала дітям та їх батькам за таку небайдужість, а особливо відзначила колективи 4-Б, 3-В та 7-А класів, які самостійно налагодили волонтерську діяльність, зустрічалися з бійцями, відвідували хворих у шпиталі, постійно відвозили їм печиво, цукерки та речі першої необхідності.

У 2014/2015 році педагогічний колектив тісно співпрацював з батьківським. Було проведено батьківську конференцію з теми “Виховання дитини в сім’ї”, навчання батьків у формі тренінгу “Світ без насилля”,  конференцію для учнів “Мій вибір професії”, багато концертів та конкурсів. У школі з’явилася справжня велопарковка, а квітники стали ще яскравішими. Нові костюми, пошиті мамами учнів, отримав театр “Овація”. Під час звіту директор школи вручила подяки найактивнішим батькам.

Як підсумок, Алла Миколаївна окреслила основні завдання школи на 2015/2016 навчальний рік та наголосила на необхідності шкільної форми вбрання учнів у навчально-виховному процесі. Батькам були продемонстровані зразки шкільної форми для найменших учениць – темно-синій сарафан і біла блуза та для дівчат-підлітків – чорна або темно-синя спідниця і біла блуза. Батькам хлопчиків запропонували зупинитися на класичних чоловічих костюмах темно-синього або чорного кольору з однотонними світлими сорочками.

Після звіту попросив слово представник компанії Граве Україна з інформацією про умови страхування здоров’я та життя дорослих і дітей в їх організації.

Таким чином, навчальний 2014/2015 навчальний рік успішно завершено. Для тих, хто  не зміг бути присутнім на звіті, розміщуємо презентацію звіту директора школи Літкевич Алли Миколаївни.

 

Для завантаження:
звіт директора 2015