«Освітянські обрії»

Сьогодні у місті вітали і вручали нагороди  переможцям всеукраїнських, обласних предметних олімпіад, учнів-членів Малої академії наук України, переможців і призерів творчих і спортивних конкурсів та змагань, їх керівників та переможців конкурсів педагогічної майстерності.
Відкриття  урочистої частини свята  традиційно розпочав  начальник відділу освіти Бучанської міської ради Олег Іванович Цимбал.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук «повернувся» у своєму вітальному слові на 11 років назад і пригадав, як починалася історія цього свята, яке давно переросло масштаби освітянського.

Сьогодні не лише підбили підсумки навчального року, а й раділи усією громадою, що учні – подорослішали, а педагоги – вдосконали майстерність, це забезпечило такий результат у підсумку.

Результати цьогорічної роботи нашого закладу, без перебільшення, можна назвати подією року, адже директор нашого НВК отримала Золоту медаль за участь у міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», цю нагороду вручив Анатолій Петрович Федорук. У номінації «Гордість та надія» був відзначений учитель фізичної культури Олексій Миколайович Карабут, який став переможцем заключного етапу Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» – 2018 у номінації «Кращий інноваційний урок», який став лауреатом  ІІІ (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»-2018 у номінації «Фізична культура». Крім цього він підготував команду, яка стала переможцем першості зі спортивного туризму в Київській області у 2017 році та призером обласних змагань з пішохідного туризму в закритих приміщеннях у 2017 році, за підготовку переможця І ступеня обласних змагань зі спортивного орієнтування, переможця ІІІ ступеня обласних змагань зі спортивного туризму. Традиційно на сцену піднялась Аліна Рудницька, учениця 11-А класу, вихованка Бучанського центру позашкільної роботи, переможець ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнівчленів Малої академії наук України у науковому відділенні Економіки (мікроекономіка та макроекономіка), переможець І ступеня ІII етапу Всеукраїнського олімпіади з економіки, переможець І ступеня III етапу та учасник IV етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, переможець ІІІ ступеня обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, переможець профорієнтаційного бізнес-турніру серед учнівської молоді Київщини, переможець обласної пошукової акції учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України», переможець Міжнародного конкурсу дитячого малюнку для юних художників «Моя Україна – Ucraїna Mia

У цій же номінації свою нагороду отримала наша маленька зірочка Анна Радецька, учениця 3-А класу, переможець І ступеня ІІІ етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

На цьогорічному святі на сцену від нашого закладу було запрошено 24 дитини, 16 учителів та 2 батьків. Нагороди за свою сумлінну працю вони отримали з рук Лариси Петрівни Федорук, яка в своїй промові згадала, як 11 років тому було започатковано це свято. Побажала всім успіхів і подальших звершень.

Аплодисментами, подяками і квітами зустрічали і проводжали зі сцени нашу шкільну родину.

«Освітянські обрії»