Екскурсії до бібліотеки

На завершення Тижня дитячого читання до бібліотеки завітали першокласники нашого НВК на пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «Шкільна бібліотека – аптека душі!».
Під час екскурсії діти поринули в неймовірний книжковий світ. Бібліотекарі ознайомили  учнів  з бібліотекою  і її головною  цінністю – книгою. Розповіли, що треба виховувати в собі любов до книги і вміння її берегти. Також ознайомили з тематичними полицями  книжкового фонду, проінформували про новинки літератури для дітей, провели захопливу мандрівку книжковими та тематичними виставками. Особливо зацікавила першокласників виставка, присвячена творам Т.Г.Шевченка.

Бібліотекарі познайомили дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, адже книга – це найцінніший скарб людства, його історія, яку треба плекати змалечку. Учні, які побували на екскурсії, тепер мають змогу записатися до бібліотеки і стати її читачами, тому що дізналися багато цікавої інформації, отримали запас нових знань та незабутніх вражень.

Діти за час екскурсії отримали багато цікавої інформації та позитивних вражень. Усім дуже сподобалася пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів.

Ласкаво  просимо вас до шкільної бібліотеки!

Шкільна бібліотека – аптека душі!